Koulutukset ja kävelyt 2020

Villiyrteissä on Sinullekin mahdollisuus! 

YrttiVillitys osuuskunta järjestää poimijakorttikoulutusta, jossa opit tunnistamaan ja käsittelemään villiyrttejä. Osaamistasi voit hyödyntää oman käytön lisäksi myös keräämällä kasveja myyntiin. Kaupalliseen keruuseen tarvitaan poimijakortti, osaamisen ja laadun tae.

Seuraava poimijakorttikurssi järjestetään Jokioisten Elonkierrossa lauantaina 6.6.2020 ja/tai sunnuntaina 7.6.2020 klo 15-17. Molempina päivinä on sama kurssi, koronan vuoksi osallistujamäärä kerralla on rajoitettu.

Opiskeltavat kasvit ovat nokkonen, voikukka, vuohenputki, kuusi (kuusenkerkkä) ja koivu. Kurssilla opitaan tunnistamaan edellä mainitut kasvit, niiden näköiskasvit sekä keruu- ja käsittelymenetelmät.

Kurssin hinta on 60 euroa. Kurssimaksu maksetaan kahdessa erässä: ilmoittautumisen yhteydessä tilille FI6650250220215750 ja loppuosa käteisenä kurssipaikalla.

Sitovat ilmoittautumiset 1.6. mennessä sähköpostiin info@yrttivillitys.fi tai yrttivillitysosk@gmail.com. Ilmoittautuneet saavat lisätietoa sähköpostilla.

Tervetuloa mukaan!

Kursseja, yrttikävelyitä ja yrttimaisteluita järjestetään myös tilauksesta – ota yhteyttä, niin sovitaan aika, paikka ja sisältö!