Innokasta odottelua…

054Innokasta odottelua…

Maaliskuu on sitten rutkasti kuun ” paremmalla ” puolella, varttia vaille huhtikuu. Kohta vihertää ja bongasinpahan nokkosen poikasen takapihaltani marjapensaan alta. Sitkeästi se vääntää varttansa aurinkoa kohden, vaikka lunta on vielä ympärillä. Toivottavasti herukka ei liikaa varjosta ruohojani. Pikkuinenhan se nokkonen vielä on, mutta hyvä niin. Saadaan nauttia tästä alkukevään autuudesta ja odottelusta pidempään.

Tämä on parasta aikaa jotenkin . Kaikki vihreä vielä tuloillaan. Täytyy nyt todeta, että myös koiramme on innoissaan kevään tulosta, tietenkin on. Kaikki kevään hajut kiinnostavat ja pikku tassut yrittävät kuopia jotakin märän maan sisältä. Ei se varmaan voikukkia kaivele kuitenkaan, mutta jotakin kivaa. Se ei ole enää kivaa, kun se tassuttelee sisälle multaisilla tassuillaan. No, onhan sekin kevättä, vaikka aina ei ymmärrystä sen riiviön sottauksille riitäkään.

Meillä YrttiVillityksessä on myöskin tiukasti juuristo maassa ja hyvinkin elossa. Kun päivä pitenee , alkaa touhu muistuttaa muurahaispesän meininkiä. Vaikka talvellakin on työstetty , muuttuu meno kuitenkin kevään aikana villimmäksi, se on selvää.
Kaikkea mukavaa toimintaa on järjestetty , kuten kurssituksia. Villiyrttikursseillemme on ilmoittautunut mukava määrä kurssilaisia. Muutamia paikkoja on vielä vapaana, mutta yhdelle kurssille voidaan kuitenkin ottaa vain rajoitettu määrä henkilöitä mukaan. Mikäli kysyntä ylittää tämänhetkisen tarjonnan, koetamme järjestää lisää kursseja, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Varmista kuitenkin ajoissa paikkasi kursseillamme. Kurssitusten myötä odotamme saavamme innokkaaseen porukkaamme mukaan yhtä innokkaita uusia jäseniä.

Olemme nyt olleet olemassa vuoden verran. Paljon on opittu ja paljon on opittavaa. Ja paljosta ollaan myös otettu opiksemme. Toiminta on hyvässä vauhdissa ja uusia ideoita paljon mielessä. On mukavaa jakaa harrastuksensa saman henkisen sakin kanssa, tulkaa vaikka kokeilemaan!

Viherrystä ja viserrystä toivottelee osk jäsen Pia Ketonen

Artikkeli kategoriassa